top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverChristianne de Kort

Eet meer impact

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.


Dat dacht ik toen Bert van Ruitenbeek van het Demeter keurmerk me vroeg om het oudste keurmerk voor duurzaamheid in een nieuw jasje te steken. De landbouw van de toekomst bestaat immers al bijna 100 jaar 🌱


Voor mij was 1 ding zeker: winkelmedewerkers moeten de waarden van het keurmerk begrijpen, zodat ze zich beseffen hoeveel impact ze maken door in een biospeciaalzaak te werken. En trots zijn op de klanten, die ondanks roerige tijden impact blijven maken 💪🏻


Daarom heb ik speciaal voor deze campagne een e-learning ontwikkeld die voor alle winkelmedewerkers, van vakkenvuller tot ondernemer, relevant is.


Trots ben ik op de nieuwe look & feel die we samen met de biowinkels hebben neergezet.


#eetmeerimpact


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page